Ülkem İlkokulu


Vizyon: Bizler; hem öğreten hem de öğrenenler olarak birbirimizin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inanan ve bilmenin irfanın hazzını yaşayanlar, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, velilerimiz bize inanç göstersin ve uyguladığımız projelere destek versin, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun, doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın, sevgi rehberimiz, akıl pusulamız manevi değerlerimiz kılavuzumuz olsun, gelişen teknoloji yakından izlenerek bütün çalışmalarımıza yansıtılsın, anlayış, dostluk, paylaşma, iletişim ve başarı en önemsenen kavramlarımız olsun. İSTİYORUZ.

Misyon: Geleceğe umutla bakabilen, donanımlı öğrenciler yetiştirmek için elimizdeki bütün imkanları kullanarak öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerimizin ve öğrencilerimizin okuldan ve eğitimden beklentilerini karşılamaya dönük bir okul ortamı oluşturmak.

Başarılar: 2004: Gebze İlköğretim Okullarında Şiir Okuma birincisi. 2005: Bu benim Eserim Fen ve Matematik Yarışması Kocaeli ve Bursa elemeleri geçip Türkiye elemelerinde mansiyon ödülü 2005: Gebze´de resim ve şiir dalında muhtelif yarışmalarda dereceler alındı. 2006: Gebze´de resim ve şiir dalında muhtelif yarışmalarda dereceler alındı. 2008: Hentbol yıldızlar Kocaeli şampiyonu, Türkiye 7.si Ankara´da 2008: Okulumuzun Voleybol Takımı Türk Eğitim Sen tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında Gebze 2. si oldu. 2009: Okulumuz Kros Takımı düzenlenen turnuvada Yıldız Kızlar Kocaeli 3.sü oldu. 2009: Hentbol Takımımız ilimizde düzenlenen turnuvada Küçük Erkekler Kocaeli 2. si oldular. 2010: Gebze´de okullar arasın Satranç Turnuvası 1. Kademe 2.liği. 2010: 23 Nisan İlköğretim Okulları arası Hentbol turnuvasında 2. olduk.

Saatler: İkili Eğitim Sabah 08:00 - 12:50 Öğlen 13:10 - 18:00
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02626465151

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ulkem.meb.k12.tr

Adres - Gaziler Mahallesi Şehit Fahri Kır Caddesi No15 Gebze / KOCAELİ

Öğretmen :58
Öğrenci :1271
Derslik :24
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5622
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - Gaziler Mahallesi Şehit Fahri Kır Caddesi No15 Gebze / KOCAELİ

Ulaşım Gaziler Mahallesi Şehit Fahri Kır Caddesi No:15 Gebze /KOCAELİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezi uzaklık 45 km İlçe merkezi uzaklık 3 km